Wie ben ik?

Bovelander4Projects is opgericht door Harold Bovelander. Ik heb ruim 10 jaar ervaring opgedaan in het inrichten, toetsen en optimaliseren van bedrijfsprocessen waarbij klanttevredenheid voor mij altijd een centrale rol speelt.

Bij het leiden van projecten of het aansturen van teams streef ik er naar om het optimale uit de mensen te halen waarbij men zich niet zelden overstijgt. Het geven van ruimte en vertrouwen zijn in mijn ogen essentieel voor het bereiken van gestelde doelen.

Ik heb veel ervaring in administratieve- en klantprocessen binnen dienstverlenende organisaties, productiebedrijven, verzekeraars, scheepvaart en wegtransport.

‘Bovelander4Projects streeft naar optimale tevredenheid. Ik ben dan ook pas tevreden als u en uw klant tevreden zijn met uw dienstverlening!’